06 415 081 68 info@movelifestyle.nl
Vitaliteit- en leefstijlprogramma’s voor een gezond, fit & energiek bedrijf.

Bewegen

Diensten

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen decennia hebben ervoor gezorgd dat wij het lichamelijk een stuk rustiger aan doen. En omdat wij tegenwoordig minder lichamelijk bezig zijn, zouden we meer energie over moeten hebben om naast ons werk lekker te bewegen. Toch? We zijn gemaakt om te bewegen. We weten dat het goed voor ons is, maar we doen het massaal te weinig.

Regelmatig voldoende bewegen en sporten geeft energie, vermindert stress en maakt je mentaal sterker.

Pop it up!
Bewegen

Geef de werkdag een energieke boost met deze -onaangekondigde- workout voor medewerkers. Sportief of niet, iedereen kan meedoen. Omkleden is niet nodig. Doe deze workout vlak voor de lunch of onderbreek een vergadering bijvoorbeeld. De training duurt 20 minuten. De korte cardio- en krachtoefeningen maken de koppies leeg, zorgen voor hilariteit en voldoende gespreksstof na afloop.

Start to run!
Bewegen

Een hardloopwedstrijd met het bedrijf lopen? Tof! Wij begeleiden het hele traject vanaf de eerste stap tot aan de eindstreep. Geen afstand is ons te ver. Samen trekken we de hardloopschoenen aan. Voor zowel beginnende als gevorderde lopers maken wij hardloopschema’s op maat. Welke wedstrijd wordt het?

Running Bootcamp
Bewegen

Running Bootcamp is een totale lichaamstraining met als doel je sterker, leniger en sneller te maken. Een training van 45-60 minuten bestaat uit een mix van krachtoefeningen, technische looptraining en intervallen. Structureel of incidenteel, Running Bootcamp is bedoeld voor de echte doorzetter.

Vitaliteitsquiz
Bewegen

Er is veel informatie te vinden over vitaliteit en een gezonde leefstijl. Maar wat is nu waar en wat is onzin? In de vitaliteitsquiz wordt op een interactieve wijze feiten en fabels ten aanzien van allerlei leefstijl gerelateerde onderwerpen uit de doeken gedaan. Medewerkers worden aangemoedigd om tijdens de quiz te bewegen. De vitaliteitsquiz duurt ca. 30 minuten.

Vrijblijvend advies Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!

Naam: *
Telefoonnr.:
Emailadres: *

©2019 MOVE • DisclaimerPrivacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV