06 415 081 68 info@movelifestyle.nl
Vitaliteit- en leefstijlprogramma’s voor een gezond, fit & energiek bedrijf.

Mentaal

Diensten

In ons drukke bestaan vergeten we regelmatig onze mentale gezondheid.

Ontspanning, slaap en rust zijn nodig om ons mentaal weerbaar en sterk te houden. Een structurele disbalans tussen in- en ontspanning leidt tot een verminderde mentale gezondheid.

Wanna quit? Go for it!
Mentaal

Stoppen met roken is moeilijk. Allerlei factoren houden het rookgedrag in stand. Hoe onderneem je een kansrijke stoppoging? In de training(en)/coaching sessies leren medewerkers het mechanisme van de verslaving herkennen: waarom rook ik eigenlijk? If you wanna quit, you have to go for it!

Take a breathe!
Mentaal

Veel mensen zijn voortdurend druk en rennen zichzelf regelmatig voorbij. In de workshop ‘Take a breathe’ leren medewerkers hoe ze door middel van eenvoudige en kort durende ademhalingsoefeningen zichzelf kunnen ‘resetten’.

Time to sleep!
Mentaal

Slaapproblemen. 20% van de mensen ligt regelmatig wakker om allerlei problemen. Hoe pak je dit aan en hoe zorg je voor een scherpe geest in een uitgerust lichaam? In de workshop Time to sleep krijgen medewerkers inzicht in de problematiek en worden adviezen en handvatten aangereikt om met een gerust hart te kunnen gaan slapen.

Stress check
Mentaal

Niemand ontkomt er aan: stress. Wat is het, wat zijn de symptomen en hoe reduceer je dit fenomeen? Tijdens de Stress check krijgen medewerkers via speciale biofeedback apparatuur inzicht in hun persoonlijke stressniveau. Ook worden handvatten meegegeven hoe om te gaan met stress en hoe deze te verminderen. De stress check duurt ca. 15 minuten.

Stoelmassage
Mentaal

Op het werk ontspannen? De stoelmassage is een rustgevende en relaxte activiteit tijdens een drukke dag. De stoelmassage is een effectieve remedie tegen stress en productiviteit en concentratievermogen nemen toe. Een stoelmassage duurt ca. 20 minuten per medewerker.

Vrijblijvend advies Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!

Naam: *
Telefoonnr.:
Emailadres: *

©2019 MOVE • DisclaimerPrivacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV