06 415 081 68 info@movelifestyle.nl
Vitaliteit- en leefstijlprogramma’s voor een gezond, fit & energiek bedrijf.

Persoonlijk

Diensten

Hetgeen wat het meest belangrijk is, nemen we vaak voor vanzelfsprekend aan; onze gezondheid.

Wie herkent het niet? We hebben een drukke baan, druk gezinsleven, druk sociaal leven enzovoorts. We denderen maar door en luisteren soms nauwelijks naar (vage) gezondheidsklachten die zo nu en dan de kop op steken. Heel herkenbaar! Wij proberen medewerkers er te van overtuigen om zo goed mogelijk voor zichzelf te (gaan) zorgen. Bijvoorbeeld door gezond te eten, voldoende te bewegen en regelmatig ruimte te maken voor ontspanning.

APK’tje
Persoonlijk

Zijn jullie medewerkers fysiek in orde? Het APK’tje is een persoonlijke health check waarmee de lichamelijke conditie in kaart wordt gebracht. Elke werknemer krijgt een persoonlijk gezondheidsrapport naar aanleiding van de lichaamsmetingen, inclusief beweeg- en voedingsadviezen om in het dagelijks leven toe te passen. Met een persoonlijke gezondheidscheck weten werknemers in 20 minuten wat hun gezondheidsstatus is en welke risico’s zij eventueel lopen.

BRAVO-scan
Persoonlijk

De BRAVO-scan is een vragenlijst met alle leefstijlgedragingen (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning) plus een persoonlijke health check (APK’tje). Medewerkers krijgen inzicht in hun leefstijl en gezondheidsstatus. Een uitgebreid gezondheidsrapport wordt opgesteld zodoende weten medewerkers wat hun gezondheidsstatus is en welke risico’s zij eventueel lopen.

MOVE & Go Vitaal Markt
Persoonlijk

De MOVE & Go Vitaal Markt is een tijdelijke in company markt met stands waar werknemers allerlei testjes, oefeningen of korte behandelingen kunnen (laten) uitvoeren met betrekking tot gezondheid en vitaliteit. Denk aan stoelmassages, een gezondheidscheck (met o.a. bloeddrukmeting en meting longleeftijd), oefeningen om beter te leren ademen en te ontspannen. Tot slot krijgen de deelnemers een gezonde foodiebag mee. Voordelen van de MOVE & Go Vitaal Markt: medewerkers op een leuke, laagdrempelige manier letterlijk in beweging krijgen en aanzetten tot positieve gedragsverandering.

Always on, never done
Persoonlijk

Altijd bereikbaar en nooit het gevoel hebben dat je ‘klaar’ bent. Is de werk-privébalans in evenwicht? Welke prioriteiten stel jij? Hoe blijf je werkdruk de baas? Wat is urgent en belangrijk en wat niet? Omgaan met werkdruk wordt makkelijker als je weet waar jouw kracht ligt en jij duidelijk grenzen kunt aangeven. Verken je cirkel van invloed en krijg meer grip op je werk, je omgeving en daarmee je leven.

Vrijblijvend advies Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!

Naam: *
Telefoonnr.:
Emailadres: *

©2019 MOVE • DisclaimerPrivacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV