06 415 081 68 info@movelifestyle.nl
Vitaliteit- en leefstijlprogramma’s voor een gezond, fit & energiek bedrijf.

Voeding

Diensten

Goede voeding is belangrijk. Dat weet (bijna) iedereen. Door een goed, uitgebalanceerd en gevarieerd eetpatroon, voel je je fitter, energieker en gezonder.

Waarom blijven we dan toch ongezonde keuzes maken? Vaak omdat dit een gewoonte is. Deze gewoonten proberen wij bij mensen op allerlei manieren te doorbreken en plaats te laten maken voor gezondere keuzes. Kleine stapjes hierin kunnen al voor groots resultaat zorgen.

Diëtist@Work
Voeding

We zijn altijd druk, bewegen vaak te weinig en eten vaker ongezond dan wenselijk. Het is wachten op gezondheidsproblemen. Met de periodieke aanwezigheid van de diëtist op de bedrijfslocatie worden medewerkers gestimuleerd om op een praktische en haalbare manier gezonder te eten en vaker te bewegen. Geen blabla en hippe trends. Gewoon back to basic.

Lose it!
Voeding

Let op: challenge! Als bedrijf gewicht verliezen? Ga samen de uitdaging aan en motiveer elkaar naar blijvend gewichtsverlies. De diëtist van MOVE stelt, in samenspraak met elke medewerker, een persoonlijk afvalplan op. Who will be the biggest loser?

Cook!
Voeding

Gezond en lekker koken duur en tijdrovend? Onzin! Tijdens deze kookworkshop leren medewerkers om snelle, lekker en voedzame gerechten klaar te maken. Deze workshop vindt plaats in een professionele kookstudio. Niet alleen praktisch en leerzaam, maar ook een gezonde teambuildingsactiviteit.

Onregelmatig gezond
Voeding

Onregelmatige werktijden en een gezonde leefstijl zijn voor veel medewerkers lastig te combineren. In de workshop ‘Onregelmatig gezond’ wordt op een energieke en interactieve manier oplossingen en adviezen aangedragen ten aanzien van voeding, beweging, ontspanning, slaap en sociale contacten.

Vrijblijvend advies Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!

Naam: *
Telefoonnr.:
Emailadres: *

©2019 MOVE • DisclaimerPrivacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV