06 415 081 68 info@movelifestyle.nl
Niet te veel blabla maar doen, dat is ons motto.

Over ons

MOVE is creatief partner in verandertrajecten op het gebied van verzuim, leefstijl, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Wij kijken met een energieke blik naar uw (preventief) verzuim-, vitaliteit- en inzetbaarheidswensen.

Wij zijn:
- persoonlijk en betrokken
- professioneel en gepassioneerd
- dynamisch en flexibel

Niet te veel blabla maar doen, dat is ons motto. Medewerkers letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Dat is onze passie.

Just MOVE!

Referenties van onze samenwerkingspartners? 

Geen probleem, u wilt natuurlijk weten met wie u in zee gaat. Deze verstrekken wij dan ook graag op aanvraag.                                                                                                      

Samantha en Adriaan

Samantha is het kloppend hart van MOVE. Als diëtiste is zij specialist op het gebied van voeding en leefstijlverandering. Zij krijgt energie van medewerkers één-op-één te helpen. Samantha is niet een persoon voor de schijnwerpers, maar vooral organisator en structuurkanjer. Adriaan is een gepassioneerde trainer. Hij staat dan ook graag voor groepen mensen en krijgt energie om mensen vervolgens te motiveren en te activeren. Zijn hoofd zit altijd vol met ideeën (niet altijd even waardevol), houdt van verandering en contact met mensen.

 

Hoe blijft Samantha zelf vitaal?

Samantha is getrouwd met Adriaan en samen hebben ze een zoon: Gijs. Zij gaat graag om 22.30 uur naar bed en staat het liefst ook vroeg op. Ze sport 2-3 keer per week (hardlopen en sportschool) en wandelt graag met hond Luca in duin en op strand. Drinkt doordeweeks niet, maar vindt een glas Chardonnay op vrijdagavond erg lekker. Houdt van lekker en gezond eten, maar zelf koken is niet haar ding. Haar zwakke punt is chocola. Rust, regelmaat en familiaire contacten in haar privéleven vindt ze erg fijn.

Hoe blijft Adriaan zelf vitaal?

Zoon Gijs van drie is de ultieme energiegever voor hem. Hij loopt vijf keer per week hard, maar moet een doel hebben anders komt de klad erin. De marathon onder de drie uur lopen is het ultieme doel voor hem (PR staat op 3:08 uur). Hij kookt altijd en haat pakjes en zakjes. Ook hij drinkt geen alcohol doordeweeks (dankzij Samantha). Al jarenlang gaat hij op zaterdagmiddag naar zijn favoriete voetbalclub: VV Katwijk. En daar ligt ook zijn zwakke punt: blijven plakken in de kantine en meer biertjes drinken dan dat hij zou willen. Hij krijgt energie van zijn werk en gezin, maar probeert de balans te bewaken.

 

©2019 MOVE • DisclaimerPrivacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter